Flat Preloader Icon

Kongres Saveza udruženja zdravstvenih radnika Srbije pod nazivom „Biram da kažem i pokažem” održan je od 25. do 29. oktobra na Zlatiboru.

Više od 400 učesnika imalo je priliku da čuje predavanja eminentnih stručnjaka i učestvuje u stručnom radu strukovnih udruženja i sekcija. I ovog puta saradnici ICEPS-a imali su zapaženu ulogu u organizaciji i stručnom radu kongresa. Ponosni smo na rad i izlaganja Danijele Radoičić, Dragice Milenković, Jadranke Nikolić, Valerije Milić, Gorana Dimitrijevića, Gorana Stamenkovića – profesionalaca koji svoja znanja i iskustva prenose našim studentima.

Posebno priznanje za profesionalna postignuća i unapređenje struke „Zlatni znak” dodeljen je Danijeli Radoičić, našoj saradnici i predsednici Udruženja zdravstvenih radnika Ćuprije.

Veliki doprinos stručnom radu kongresa dali su prof. dr Vicko Ferenc (Institutu za onkologiju Vojvodine, Medicinski fakultet u Novom Sadu, Ministarstvo zdravlja Republike Srbije) i dr Zoran Ilić (Psihijatrijska ordinacija “Aksis”Beograd) čija predavanja imaju priliku da slušaju i naši studenti na master studijama.

Za odličnu organizaciju kongresa i poziv da učestvujemo na ovom naučnom i stručnom skupu zahvaljujemo se mr sci med Radmili Nešić, predsednici Saveza udruženja zdravstvenih radnika Srbije.